Over Autorijschool Martijn

Autorijschool Martijn is sinds 2011 opgericht en bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Het is een moderne rijschool die mee gaat met de tijd van nu, zoals op het gebied van het digitaliseren van ons lesmateriaal, gebruiksvriendelijke plango app, waarin filmpjes, stap voor stap rijles geven duidelijk aan de leerling wordt uitgelegd. Iedere dag blijf ik als rijschoolhouder realiseren dat lesgeven altijd steeds beter kan. Autorijschool Martijn staat daarom garant voor een hoge kwalitatieve degelijke rijopleiding!

Je krijgt les van Martijn je vaste rijinstructeur. Martijn heeft een passie voor autorijden en dat wil hij graag met gemotiveerde leerlingen delen. Hij is rustig en stelt je op je gemak in de lesauto. Om goed les te kunnen geven aan alle type leerlingen is maatwerk nodig, daarom volgt Martijn ook jaarlijks bijscholingen: zoals; Risico perceptie, faalangst instructeur, Autisme add/pddnos en hij is officieel stage mentor voor rijinstructeurs, dus ook instructeurs die stage willen lopen bij onze rijschool zijn van harte welkom!

22378178-17.jpg

De lesauto.

 

Je krijgt rijles in Hoge kwalitatieve lesauto, Een mercedes A klasse schakel benzine.


CBR-Examen-afb1.png

Slagingspercentage

 

Bekijk ons slagingspercentage. Ons slagings percentage zit altijd boven de 70% van alle eerste geslaagden


Schermafbeelding 2021-06-22 101139.png

Rijles app

 

Met de rijles app kun jij zelf je rijlessen inplannen, of je nu dubbele rijlessen of vaker wilt lessen, jij bepaalt en regelt het!

Meld je aan voor een gratis proefles!
Cijfer-95--232x282.png
Klanttevredenheid

laat een review achter, of kijk wat leerlingen vertellen!