Over

Autorijschool Martijn

Autorijschool Martijn is al 10 jaar lang een bekende rijschool in Eindhoven en omgeving. Wij staan vooral bekend om persoonlijke aanpak en hoge kwaliteit rijlessen. Dit zie je aan de structuur van onze aanpak tijdens de rijlessen. 

de instructeur

Over 

Mijn naam is Martijn van Rooij, eigenaar van rijschool Martijn. Ik ben een jonge, rustige en vooral geduldige ervaren instructeur. Autorijden is mijn passie en wil dit graag met mijn gemotiveerde leerlingen delen. Om hoge kwaliteit te blijven bieden zorg ik voor regelmatige ontwikkeling op het gebied van bijscholingen.

De volgende bijscholingen heb ik zoal gevolgd;  add, faalangst en daarnaast ben ik stage-mentor voor rij instructeurs, hiermee kunnen beginnende rij instructeurs opgeleid worden door stage te lopen bij onze rijschool.

''Met ruim 10 jaar ervaring, in het geven van rijlessen en begeleiden van jongeren naar hun rijbewijs, ben ik er van overtuigd dat ik voor iedere leerling een passende manier van lesgeven kan aanbieden!''

IMG_4411_edited_edited_edited_edited_edi

Als leerling sta je centraal!

Bij Rijschool Martijn sta jij centraal! Het belangrijkste is dat jij je vertrouwd voelt in de auto en dat je in je eigen tempo kunt wennen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige en ontspannen manier kan rijlessen en natuurlijk je rijbewijs gaat halen!

Meest gestelde vragen

meest  gestelde vragen.

In wat voor auto krijg ik rijles?


Je krijgt rijles in een Nieuwste Mercedes AMG A klasse en rijdt een schakelauto. De auto is ook een benzine uitvoering.
Hoe lang duurt een rijles?


In onze pakketten rijden wij 60 minuten. Je kan er ook voor kiezen om 1.5 uur of 2 uur les te krijgen. Let op veel rijscholen hanteren hun tarieven op basis van 50 minuten wat goedkoper lijkt te zijn! 60 minuten a 56,- euro rijles is het zelfde als 50 minuten a 46,- euro.
Wat kost een losse rijles?


Natuurlijk bieden wij voordeel pakketten aan, maar je kan ook bij ons losse rijlessen afnemen. De keuze is dan ook om 60 minuten te lessen. Een losse rijles 60 minuten kost € 56,00 LET OP dit tarief is gebaseerd op 60 minuten, wat op neerkomt op €46,- per 50 minuten zoals door veel rijscholen wordt gehanteerd om goedkoper lijken te zijn!
Kan ik meteen starten met rijlessen?


Jazeker, wacht niet te lang met een rijles in te plannen. Helemaal na de Corona lockdown zal de vraag naar rijlessen toenemen van leerlingen die hun rijbewijs willen halen. Mochten we vol zitten, kom je op een wachtlijst.
Is een proefles echt gratis?


Ja, een proefles is gratis mits je bij ons komt rijlessen. Bij een proefles betaal je eenmalig €40,-. Het dient contant voor de proefles betaald te worden.

Meer informatie