Naamloos2_edited_edited.png
AUTORIJSCHOOL

MARTIJN

Over Martijn

Autorijden: Hoop en geluk of kennis en vaardigheid?

Moet de examinator het ”gunnen”? Of slaag je omdat je het verdient?

Is het echt zo ”duur” om je rijbewijs te halen? Of is het een éénmalige

investering in je toekomst?

Als gediplomeerd rijinstructeur geloof ik dat een goede verkeersopleiding meer is dan alleen een voorbereiding op het rijexamen.

Het is een stevige basis voor een goede ontwikkeling van vaardigheden, die niet stopt bij het behalen van je rijbewijs, maar verder ontplooit elke keer als je de auto instapt.

Met bijna een miljoen kilometers aan rijles ervaring ben ik ervan overtuigd dat ik je op de juiste manier ga coachen tijdens deze once in a lifetime experience.

De rijlessen bevatten een duidelijke uitleg, waarna je praktische oplossingen voor verschillende situaties ontdekt.

Oefening baart kunst en hier is genoeg gelegenheid voor tijdens de rijlessen.

Bekijk wat de leerlingen zeggen over Autorijschool Martijn en voel je welkom om ook de auto in te stappen en het autorijden zelf te ervaren.

Bel mij terug

Vul hieronder jouw gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Je naam:*

Telefoon:*

Bedankt ik bel je na mijn werkdag op!

Leerlingen vertellen
Schermafbeelding 2021-07-17 111403.png
  • Facebook
  • Instagram

Wie ben ik?

In de auto

Mijn naam is Martijn, je vaste rijinstructeur.
Ik ben 36 jaar en heb een passie voor autorijden sinds ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs op mijn 18e.
Tegenwoordig kan dat al een jaartje eerder, dat is ook mijn advies, want hoe eerder je je rijbewijs hebt hoe langer je ervan geniet. Wacht niet langer en investeer wat tijd in deze nieuwe fase van je leven.

In 2012 heb ik mijn instructeurs diploma behaald en heb ik bijscholingen gevolgd zoals; Risico perceptie, faalangs instructeur, en ik ben officieel stage mentor voor rijintructeurs, dat houdt in dat ik rijinstructeurs die in opleiding zijn, bij mijn rijschool stage mogen lopen.


Sinds 2012 volg ik mijn eigen weg door als trotse eigenaar en full-time rijinstructeur mijn diensten aan te bieden met Autorijschool Martijn.

Het werkgebied van mijn rijschool: Eindhoven Veldhoven, Best en omstreken.

De rijlessen worden bewust gegeven in een milieuvriendelijke auto, mijn rijschool staat vooral ook bekend als het gaat om in degelijke goede nieuwe lesauto's. Wij rijden nu sinds kort in een jonge mercedes AMG uitgevoerde a klasse uit 2019 die het rijlessen comfortabeler ook voor je maakt om in te rijden.

Zoals veel mensen tegenwoordig ben ik in bezit van een smartphone en ben ik actief op social media, dus afspraken maken en snelle reacties op vragen en aanmeldingen zijn vanzelfsprekend.

Verder ben ik iemand die er alles aan doet om zich aan de afspraken te houden en bij mogelijk te laat komen altijd een waardige tegenprestatie biedt.

Buiten de auto