Klanten-reviews-rijschool-eindhoven.png
rijschool-eindhoven-review-plaatsen.png
Reviews voor Autorijschool Martijn
10-rijscholen-in-eindhoven.png

Toppie!! 1e keer geslaagd

Martijn is een hele goede rij instructeur. Quincy heeft er met heel veel plezier gelest en de eerste keer geslaagd. Quincy vond het heel fijn om te lessen bij Martijn hij geeft heel duidelijk les op een gezellige manier en de auto was heel fijn om in te rijden.

19 November 2020   Monique Da Serra , Eindhoven

Klanten Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Super fijne rijschool. Geeft duidelijke uitleg. Bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen.

1e keer geslaagd. Suuuper goede rijschool

19 November 2020   Anouk Beekmans , Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Zeer goede rijschool

Martijn is een goede rijinstructeur. Hij legde alles goed uit met behulp van tekeningen, waardoor alles snel duidelijk werd. Verder stelt Martijn je op je gemak als je bijvoorbeeld wat zenuwachtiger bent. Hierdoor heb ik mijn rijopleiding als prettig ervaren! Bedankt Martijn!

18 September 2020   Robbie van der Zel , Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Zeer goede rijschool

Super fijne rijlessen gehad, altijd gezellig gekletst in de auto en leerzame lessen!

Dankjewel voor alles!

10 September 2020   Juliette Bosdijk, Eindhoven

Fijn

De rijinstructeur heeft geduld en is duidelijk. Je voelt je al snel op je gemak bij hem in de auto.
rijscholen-eindhoven-beste.png

3 September 2020   Kyra N, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Geweldig!!!!! 1e keer geslaagd 

Top instructeur en fijne lessen gehad!!

2 april 2022   Daan kuipers, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Duidelijk afspraken en in 30 rijlessen snel gehaald

Uitstekende instructeur Martijn die je vertrouwen geeft.Onze zoon Roy heeft er met plezier zijn rijlessen gevolgd! Vandaag de 1 ste keer geslaagd. Autorijschool Martijn een aanrader!!!

31 Augustus 2020   Miranda van Aalst, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Goed rijlessen duidelijk en betaalbaar

Goede lessen, duidelijke uitleg met visueel materiaal, zou hem zeker aanbevelen

17 Februari 2020   Bryan Juliana, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Beter kan niet.

fijne rijschool. Martijn heeft geduld, is duidelijk en geeft je het vertrouwen dat het lukt.

25 Juni 2020   Ward Kromhout, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Zeer goede rijschool en zeker aan te bevelen.

Altijd super gestructureerde lessen, heel duidelijk wat er goed ging en waar nog aan gewerkt kon worden. Dankjewel voor de fijne lessen!

16 Februari 2020   Crystal Wang, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

100% te vertrouwen, super goede rijinstructeur

Fijne rijschool . Martijn is een gezellige man , fijne tips gekregen waardoor ik mijn rijbewijs in 1x heb gehaald . In korte worden top rijschool .

30 Januari 2020   Mikey Merks, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Super rijschool!! beste rijschool van Eindhoven

Super fijne rijsschool! 1ste keer geslaagd en altijd met veel plezier gelest!! Bedankt Martijn ook voor je geduld

9 September 2019   Sam boesten, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

in 1 x gehaald dank je voor de gezellig rijlessen Martijn!

Super fijne rij instructeur Martijn, motiveert je en heeft geduld! Leerzame, gezellige en fijne lessen + in 1x geslaaaagd! Top rijschool!

10 April 2019   Lisse Lumbantobing, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

in 1 keer geslaagd

super school ik ben in 1 keer geslaagd

9 Juli 2019   Lin Eindhoven, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Bedankt voor de leerzame rijlessen

Goeie rijschool de eerste keer geslaagd !

19 Februari 2019   Remo Moretti, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Heel goed!

Leuke en leerzame lessen gehad! Martijn pakt het stapsgewijs aan en zorgt ervoor dat je er aan het eind helemaal klaar voor bent. Nogmaals bedankt!

19 September 2018   Nathan Eussen, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

perfect, zeker aan te bevelen

Leuke en leerzame lessen gehad! Martijn pakt het stapsgewijs aan en zorgt ervoor dat je er aan het eind helemaal klaar voor bent. Nogmaals bedankt!

15 September 2018   Jop vd Looij, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Deze autoschool met instructeur Martijn zijn echt TOP!!!!!!!

HA ik ben geslaagd. En weet je hoe? Door rijles te nemen bij Martijn!! Bij het 30 lessenpakket kreeg ik 3 lessen gratis, omdat Autorijschool martijn 7 jaar bestaat! We hebben zoooo veel lol gehad samen, serieus gepraat en ik heb de beste begeleiding en adviezen gekregen bij het rijden. Ik voel me echt een prof #blauwduimpje ! Ik kan niet anders dan deze rijschool aanbevelen bij iedereen. Liefst ga ik, nu ik mn rijbewijs heb, nog ff door bij Martijn;) zo super waren zijn gezellige lessen!

12 September 2018   Naomi E, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Mijn zoon de eerst keer geslaagd, 2.5 maand!!!!

In 2,5 mnd een rijbewijs in the pocket! Gelijk de eerste x GESLAAGD

11 September 2018   Nicole vd Looij-Diender, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Super goede rijschool, ik ben er heel tevreden over!

Fijne rijlessen gehad en onwijs blij dat ik in 1 keer mijn rijbewijs heb kunnen halen! Heel erg bedankt Martijn!

28 November 2017   Nikita Rot, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Aanrader!

Top rijschool!

24 November 2017   Patrick Crommentuyn, Eindhoven

top_beeldmerk_rijschool_Eindhoven.png
rijschool-eindhoven-martijn-logo_edited_edited.png
  • Instagram
  • Facebook