Klanten-reviews-rijschool-eindhoven.png
rijschool-eindhoven-review-plaatsen.png
Reviews voor Autorijschool Martijn
10-rijscholen-in-eindhoven.png

100% zeer goed, duidelijke afspraken, eerlijk en oprecht.

Dit is een hele fijne rijschool en niet alleen maar omdat mijn dochter meteen de eerste keer geslaagd is...maar juist voor de duidelijke uitleg die vanaf het begin meteen gegeven wordt. Houdt zich aan de afspraken die helder zijn. Mijn dochter heeft er met veel plezier gereden!

15 april 2022   Charlotte Wouters, Eindhoven 

Klanten Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Ik was samen met mijn vader research aan het doen naar een goeie rijschool in omgeving Eindhoven. Uiteindelijk kwamen we rijschool martijn tegen. Het leek me in eerste instantie te mooi om waar te zijn: er is geen enkele negatieve review, en de lespakketten zijn niet te duur als je kijkt andere rijscholen in de buurt van Eindhoven. Daardoor had ik er een apart gevoel bij. Maar gezien het feit dat de rijschool al jarenlang bestaat, heb ik dat gevoel even aan de kant gelegd en had ik me aangemeld voor een proefles. De proefles verklaarde een hoop, de reviews waren terecht. Martijn is een hele goede rijinstructeur, hij heeft veel geduld met je en hij laat je leren op je eigen tempo. Uitleg doet hij met een ipad, satellietbeelden, en met illustraties. Hij geeft je altijd de gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast is het gezellig met Martijn in de auto. Ik zou zelfs al betalen voor de verhalen die hij vertelt, die zijn geweldig. Veel gelachen en dat geeft ook een vertrouwelijk gevoel. Zelfs als je een verlegen iemand bent die niet zo snel uit zichzelf praat (zoals ik), dan is het niet ongemakkelijk in de auto. Ik raad iedereen aan om hier te lessen, leukste rijschool in de omgeving!

Beste rijschool in de regio Eindhoven

11 april 2022   Cynthia Muters, Eindhoven 

10-rijscholen-in-eindhoven.png

1e keer geslaagd! Top rijschool

Hele fijne rijschool! Eerste keer geslaagd + Martijn is een leuke vent

8 april 2022   Sem van der Heijden, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Eerste x keer geslaagd! Super fijne rijschool

Prima rijlessen en ondersteuning gehad.
Eerste x geslaagd👍🏻

6 april 2022   Zayna van Ham, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Zeer goede rijschool, meteen 1e keer geslaagd

Super fijne rijschool! Eerste keer geslaagd! Goede lessen gehad en veel geleerd! Bedankt Martijn!

6 april 2022   Zoe Boesten, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Geweldig!!!!! 1e keer geslaagd 

Top instructeur en fijne lessen gehad!!

2 april 2022   Daan kuipers, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Beste rijschool in de regio, 1e keer geslaagd 

Hele fijne rijlessen gehad, veel geduld en een fijne manier van uitleggen.

Nogmaals bedankt Martijn!

31 maart 2022   Kyla Montuerto, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

100% aan te bevelen!

Als je nog op zoek bent naar een rijschool in Eindhoven, dan zou ik rijschool Martijn 100% aanraden. De rijinstructeur, Martijn, is een zeer amicale en chille vent die met veel aandacht jou zelfstandig leert autorijden. Zijn leer-methode is uitzonderlijk en volledig gericht naar jouw leercurve, iets wat je niet zo snel ziet bij andere rijscholen. Zelfs kan je een gratis proefles aanvragen om dit zelf te ervaren.

25 Maart 2022 Joëlla Schouwenaar, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

In 1x geslaagd!

Je lest op je eigen tempo. Alles word je makkelijk en duidelijk uitgelegd. Doordat Martijn zo rustig en relaxed is, voel je je ook op je gemak en niet gestressed. Ik ben daarom ook in 1x geslaagd. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad. Martijn bedankt voor alles. Je bent echt de beste! Ik raad het anderen ook aan hier te lessen en ik 1x te slagen!

28 Maart 2022  Vince kelders, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Ontzettend goede rijschool.

De lessen waren ontzettend leerzaam. Ik vind het een ontzettend goede rijschool en ik zou rijschool martijn iedereen aanbevelen.

20 Maart 2022  Hannah Franssen, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Helemaal top! 1e keer geslaagd

Goede lessen waarin alles duidelijk werd uitgelegd. Verder was het altijd gezellig. rijschool martijn is zeker een aanrader!

16 Maart 2022  Tim Brouwer, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Top rij-instructeur

Martijn geeft gestructureerd les, stap voor stap wordt alles uitgelegd. Na elke les eerlijke feedback. Dankjewel voor de lessen!!!

10 Maart 2022  Tijs Maessen, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Ontzettend goede rijschool.

Fijne rijlessen gehad, instructeur legt duidelijk uit en laat je goed van je ervaringen in de les leren. Had daarnaast een relaxte klik op persoonlijk vlak. Fijne auto ook, ook zeer geschikt voor lange mensen (ik ben 2.03 m).
In 1 keer geslaagd.

28 februari 2022   Erik Nieuwenhuis, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Geweldige instructeur, veel geduld, geeft goede uitleg en heel gezellig!

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Martijn, nooit zenuwachtig voor een rijles altijd relaxed. Alles werd je goed aangeleerd hij nam er ook altijd veel tijd voor. Was ook heel chill dat je altijd dubbele lessen had je merkte het ook in rijden dat je echt de tijd had om goed te rijden en dat je de foutjes snel vergat en gewoon doorgaat. Ben heel blij dat ik hier gelest heb het is zeker een aanrader!!

28 februari 2022  Anas Oulad brahim, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Overgestapt 3e rijschool, en bij deze merk je het verschil!!!

Gisteren heb ik eindelijk mijn rijexamen gehaald. Wat ben ik blij want ik heb er hard voor gewerkt en het heeft even geduurd. Na verschillende mislukte pogingen, een groot aantal lessen bij twee andere rijscholen, begon ik bij Martijn te lessen. Eigenlijk is het heel eenvoudig, je moet ontspannen, goed luisteren naar het advies van je instructeur en vooral genieten van de lessen. Bedankt, Martijn! En ja, wil jij de eerste keer slagen dan kan ik je deze rijschool adviseren.

15 februari 2022  Irma van Zelst, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Super fijne rijervaring

Fijne auto, en goede instructeur. Met een gerust hart op examen kunnen staat boven aan.

2 februari 2022  Bjorn F, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Perfect

Het is niet “Wat was er goed?”, maar “Wat was er niet goed?”. Nou niks. Een betere en chillere rijinstructeur. In 1x geslaagd.

23 januari 2022  Dafina E, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Hele fijne rijschool

Hele fijne rijschool, duidelijk en zeker altijd plezier! Fijne instructeur die veel vertrouwen heeft. Geef het gerust een kans en je haalt met zekerheid je rijbewijs. Raad het iedereen aan om hier zeker te gaan rijlessen ! Ik heb het leuk gehad en was erg fijn om hier lessen te volgen, bedankt.

25 december 2021  Mariska hoogervorst, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Topp!!

Goede auto, en fijne en professionele instructeur. Met plezier rijles gehad hier!

20 augustus 2021   Sara Roelands, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Beste rijschool ever! Als je eerste keer wilt slagen kom hier lessen!

Martijn is een hele fijne instructeur. hij legde alles goed en duidelijk uit en ik heb met veel plezier mijn rijlessen gedaan.

28 Mei 2021  Justin Nanhekhan, Eindhoven

10-rijscholen-in-eindhoven.png

Beste rijschool ever! Als je eerste keer wilt slagen kom hier lessen!

Het is hele goede rijschool, altijd plezier gehad tijdens het lessen goede uitleg en op je eigen tempo, snap je iets niet word het rustig uitgelegd en is het meteen duidelijk. Ik beveel deze rijschool echt aan het is een topper

20 Mei 2021  Valerie Verbeek, Eindhoven

top_beeldmerk_rijschool_Eindhoven.png
rijschool-eindhoven-martijn-logo_edited_edited.png
  • Instagram
  • Facebook