CONTACT 

BEL ONS!

Tel: 0630369575

Adres: Alsacelaan 26 5627CC Eindhoven

-

  • Eindhoven

-

  • Gestel

-

  • Noord

-

  • Nederland

-

  • Brabant

LESTIJDEN

Maandag - Vrijdag :

08:00 - 21:00

Zaterdag - Zondag :

10:00 - 16:00 

HEEFT U EEN VRAAG?

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Yelp Icon

© 2018 by Autorijschool Martijn

DE RIJOPLEIDING 

HOE ONZE RIJOPLEIDING?

Alle leerlingen krijgen een app waarin we je jou rijopleiding in bij houden, en zodat je overzicht hebt in onze gemaakte afspraken, en niet vergeten de vorderingen worden hierin ook bijgehouden zodat je altijd weet wat er verbeterd dient te worden zodat jij snel kan slagen voor je rijbewijs!

ALTIJD DIRECT INZICHT

IN JE GEMAAKTE VORDERINGEN!

ZELF DE MOGELIJKHEID OM LESSEN IN TE PLANNEN

AFSPRAKEN EN FACTUREN IN EEN OVERZICHT

STAP VOOR STAP IN 4 MODULES

Voertuigbeheersing # verkeersdeelname # inzicht # zelfstandig rijden 

Structuur in de rijlessen is erg belangrijk, ook is belangrijk dat alles

goed aangeleerd wordt, en er niets vergeten wordt. Voor de leerlingen is deze opleidingstechniek erg fijn omdat ze dan niet het gevoel hebben alles in 1 keer hoeven te kunnen

1.Voertuigbeheersing

.We beginnen je rijopleiding natuurlijk met de module voertuig beheersing waarin jij de auto gaat leren kennen en beheersen. Ook bijzondere verrichtingen zul je in deze fase leren!

3.Inzicht en herkennen van gevaar

Als je nog iets verder bent zul je merken dat de voertuigbeheersing wat automatischer gaat worden en dat de verkeersdeelname wat vloeiender gaat, dan zul je makkelijk om kunnen gaan met gevaar en en het optijd herkennen daarvan.

2.Verkeersdeelname

Op het moment dat jij het aankan kunnen we verder gaan met verkeersdeelname, waarin jij je theorie leert toepassen in het verkeer en begrijpt hoe er voorrang verleend dient te worden en hoe je de spiegels moet gebruiken!

4.Zelfstandig route rijden

In de laatste fase zul je van mij minder aanwijzingen gaan krijgen en je zelfstandig route laten rijden zodat jij straks aan het Cbr kan laten zien dat je het alleen kan!

Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles <A href="http://iTheorie.nl/">Theorie leren</A>