RijschoolEvoOpNaarJeRijbewijs_edited.png

 rijschool
  Martijn

  • Facebook
  • Instagram

Tarieven

Je wilt natuurlijk snel je rijbewijs halen.. Maar wat gaat dit kosten? Dat is vraag die vaak gesteld wordt.

Daar spelen de volgende zaken een grote rol: 'Hoe gemotiveerd ben je om je rijbewijs te willen halen?' Jouw inzet is uiteraard enorm belangrijk. Heb je een goede motoriek? of heb je al eens je scooter-rijbewijs gehaald waardoor je al enige kennis hebt opgedaan? Dit zijn allerlei zaken die ervoor kunnen zorgen of een rijopleiding snel of minder snel verloopt. Vraag daarom altijd eerst een proefles aan om mij te laten adviseren hoe wij jouw rijopleiding goed en vlot laten verlopen.

Aanmelden_edited.png
Met onze voordeel pakketten!

Doe je voordeel

Online zelf inplannen?!

Bij alle pakketten is de proefles gratis. Alle rijlessen zijn 60 minuten!

Leren in je eigen tempo. 

    35 rijlessen + praktijkexamen

€1899,-

(Les prijs per uur 46 euro)
Start je eerste rijles!

    20 rijlessen + praktijkexamen

€1260,-

(Lesprijs per uur 50 euro)
Start je eerste rijles!

    30 rijlessen + praktijkexamen

€1699,-

(Les prijs per uur 48 euro)
Start je eerste rijles!
*Niet gebruikte rijlessen worden na een praktijkexamen met het aangegeven tarief verrekend
* Vervolg rijlessen wordt het uurtarief van het pakket verder gelest

* Pakketten kunnen uitgebreid worden met een tussentijdse toets, Faalangst examen, BNOR examen.
Let op: al onze tarieven (zoals voorbeeld pakket 35 rijlessen + praktijkexamen 46 euro per uur) zijn gebaseerd op lessen van 60 minuten wat neerkomt op € 38,00 per 50 minuten zoals door veel rijscholen wordt gehanteerd. Rijlessen lijken door 50 minuten goedkoper te zijn, maar in werkelijkheid ben je net zo duur of duurder uit! Let hier dus goed op bij het vergelijken!

Overige Losse tarieven

* Tarieven met ingang per 2 Maart 2021, 

Losse Rijles 60 minuten

€ 56,-

€ 230,-

CBR tussentijdse toets

€ 260,-

CBR praktijkexamen

€ 290,-

CBR Faalangst examen

€ 39.30,-

Gezondheids verklaring

Informatie

Veel gestelde vragen over onze tarieven:

Kan ik het pakket in termijnen betalen?


Jazeker onze pakketten mogen in 3 termijnen betaald worden. Begin van je eerste rijles moet het eerste deel van het bedrag betaald zijn.
Hoe lang duurt een rijles?


Onze rijlessen zijn 60 minuten. Je kan er ook voor kiezen om 1.5 of 2 uur les te krijgen. Let op veel rijscholen hanteren rijlessen van 50 minuten, dat lijkt goedkoop maar is niet zo als je het vergelijkt met een uurtarief. 60 minuten rijles is omgerekend €46,- per 50 minuten.
Kan ik ook losse rijlessen afnemen?


Natuurlijk bieden wij voordeel pakketten aan, maar je kan ook bij ons losse rijlessen van 60 minuten lessen. Een losse rijles 60 minuten kost € 56,00 LET OP dit tarief is gebaseerd op 60 minuten, wat op neerkomt op €46,- per 50 minuten wat veel rijscholen hanteren.
Kan ik meteen starten met rijlessen?


Jazeker, vanaf 3 maart 2021 mogen wij weer van start gaan en wij hebben momenteel nog geen wachtlijst. Wel is het zo dat de drukte in dit jaar verder toe gaat nemen dus meld je snel aan voor een proefles voordat wij wel vol zitten en je op een wachtlijst zetten.
Hoeveel rijlessen heb ik nodig?


Dat is voor iedereen anders. Een gemiddelde leerling heeft 45 tot 50 rijlessen nodig als je een leerling bent zonder enige ervaring. De motivatie, aanleg en handigheid heeft hier veel invloed op. Belangrijk is dat je jezelf niet vergelijkt met andere! De een heeft er 30 nodig en er zijn ook leerlingen die boven de 60 rijlessen uitkomen.

Succes verhalen

Charlotte 

Dit is een hele fijne rijschool en niet alleen maar omdat mijn dochter meteen de eerste keer geslaagd is...maar juist voor de duidelijke uitleg die vanaf het begin meteen gegeven wordt. Houdt zich aan de afspraken die helder zijn. Mijn dochter heeft er met veel plezier gereden!

Ok, ik wil mijn rijbewijs

Meld je direct aan!
Proefles aanvragen