Gefeliciteerd met het welverdiende rijbewijs, ik wens jullie veel veilige kilometers toe en bedankt voor het vertrouwen!

Veelgestelde vragen

MARTIJN

AUTORIJSCHOOL
TEST_edited.png
logo-plango.png

Alle leerlingen krijgen bij ons de plango app gratis 

Praktijk & theorie in 1

Examens


Hoe oud moet ik zijn voor het theorie examen? Vanaf 16 jaar mag je theorie examen doen/ Hoe lang is mijn theoriecertificaat geldig? Het theorie certificaat is 1.5 jaar geldig Hoe oud moet ik zijn voor het praktijkexamen of de tussentijdse toets? Vanaf 17 jaar mag je een praktijkexamen of tussentijdse toets afleggen. Als ik voor mijn 17e slaag voor mijn praktijkexamen, mag ik dan al zelf de weg op? Nee, tot je 18e mag je alleen autorijden met een coach die een begeleiderspas heeft. Wanneer mag ik zelfstandig de weg op? Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op als je het rijbewijs hebt gehaald. Wat heb ik nodig om het praktijkexamen aan te vragen?

  • Digi-d
  • Een geldig theorie certificaat
  • Een eigenverklaring ( gezondheids verklaring )
Wat heeft de rijschool nodig om het praktijkexamen aan te vragen?
  • Je machtiging Kies de optie ''rijschool machtigen'' en voer het rijschool nummer: 9952H4 in
  • Als je een pakket hebt, dient het hele pakket afbetaald te zijn, in geval van een los examen, dient het examengeld vooruit betaald te worden.
In welke auto rij ik af? Je rijd af in de auto waarin gelest wordt. Waar rij ik af? Je rijdt af in regio van je rijlessen dat is Eindhoven.
Rijlessen


Hoe oud moet ik zijn om te mogen rijlessen? Vanaf 16.5 jaar mag je beginnen met rijlessen. Heb ik een theorie certificaat nodig? Nee, het theoriecertificaat kan op elk gewenst moment tijdens de rijopleiding gehaald worden. Het advies is wel om het zo vroeg mogelijk te doen, om later geen vertraging op te lopen. Kan ik een proefles nemen voordat ik begin? Ja, dat kan. Een proefles is gratis als je besluit om bij ons te komen rijlessen. De proefles kost anders eenmalig 40 euro. Hoe lang duurt een rijles? Een rijles duurt 50 minuten. Kan ik ook dubbele rijlessen nemen? Ja, dat kan. Vooral in het begin van de rijopleiding is dat het advies. Zo heb je meer tijd om na de uitleg te oefenen. Hoeveel rijlessen heb ik nodig? Dit is per leerling verschillend, o.a. afhankelijk van je ervaring, motivatie en verkeersinzicht. Waar wordt ik opgehaald en afgezet? Gebruikelijk is thuis, op school of werk vaak het ophaal adres, maar het kan overal in de regio Eindhoven waar wij rijlessen geven. Wat is het rijgebied van Autorijschool Martijn? In de volgende plaatsen is er mogelijkheid tot volgen van de rijles: Eindhoven, Best, Oirschot, Wintelre, Meerhoven, Veldhoven, Waalre. Mag ik een afgesproken rijles afzeggen? Ja dat kan minimiaal 24 uur van te voren.
Rijschool


Heb ik rijles van een vaste instructeur? Ja, dezelfde instructeur begeleidt je vanaf de proefles tot ana het examen. In welke auto krijg ik rijles? Mercedes a klasse 180 AMG. Je krijgt ook les in een benzine uitvoering, moderne comfortabele degelijke nieuwe lesauto. Kan ik contant afrekenen? Ja, dat kan, bij losse rijlessen is dit ook verplicht na de rijles. Kan ik een rijlespakket in termijnen betalen? Ja, dat kan. Elk pakket kan in termijnen betaald worden. Ik les of heb al rijlessen gehad bij een andere rijschool, kan ik dan alsnog bij Autorijschool Martijn komen rijlessen? Ja, dat kan. Iedereen is welkom bij autorijschool Martijn. Wat is het rijschoolnummer van Autorijschool Martijn? 9952H4. Tip van Martijn Geniet van je rijlessen, want daar leer je het rijden, doe je ervaring op en ontwikkel je tot een echte driver die zelfstandig kan autorijden.Het rijexamen is maar een bevestiging op datgene wat je al kan, het enige wat verandert is dat je erna zelfstandig mag autorijden.Links of rechts is geen opdracht meer, maar een keuze; ''You go.. Wherever You want to go'' Staat je vraag er niet bij of is er iets niet duidelijk? Meld dit mij dan! Vraag of support.