Over 

Rijschool Martijn

Autorijschool martijn is al 10 jaren lang een bekende rijschool in Eindhoven. Wij staan vooral bekend om persoonlijke benadering en hoge kwaliteit rijlessen. Dit zie je aan onze lesauto's, en structuur van onze aanpak van de rijlessen. 

Over de Instructeur

Rijschool Martijn is de rijschool van Martijn van Rooij. Jonge en rustige en geduldige ervaren instructeur en autorijden is zijn passie en dit wil hij graag met gemotiveerde leerlingen delen. Om hoge kwaliteit te blijven bieden zorgt Martijn ervoor dat hij zich blijft ontwikkelen op het gebied van bijscholingen. Martijn heeft de volgende  bijscholingen gevolgd;  add , faalangst en is bovendien stage mentor voor rijinstructeurs waarin beginnende rijinstructeurs opgeleid kunnen worden door stage te lopen bij onze rijschool.

Als leerling sta je centraal

Bij Rijschool Martijn sta jij centraal! Het belangrijkste is dat jij je vertrouwd voelt in de auto en dat je in je eigen tempo kunt wennen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige en ontspannen manier kan rijlessen en natuurlijk je rijbewijs gaat halen!

Onze kwaliteiten

  • Geen franchiseorganisatie, dus persoonlijker

  • Altijd hoog slagingspercentage 

  • Unieke manier van opleiden (plango app)

  • Zelf rijlessen inplannen.

  • Rijlessen in degelijke lesauto's

  • Geen wachtlijst 

brush-bg-newsletter.png

KENNIS MAKEN KOST NIETS

JE EERSTe RIJLES GRATIS

footer-top-brush.png

MARTIJN

Adres

Anton Philipslaan 41

5616 TW Eindhoven

T: 0630369575

E: info@autorijschoolmartijn.nl
 

© 2023 by Ms. Kelly's Classroom. Proudly created with Wix.com